Over ons

Parastone was oorspronkelijk een onderdeel van de, in 1880 opgerichte, gerenommeerde kunsthandel ‘Borzo’, en specialiseerde zich binnen dat bedrijf in het restaureren van voornamelijk kerkelijke kunst.

Toen daarnaast steeds meer beelden naar eigen ontwerp werden geproduceerd, werd in 1963 besloten tot de oprichting van Parastone als zelfstandig bedrijf.

How it's made

How it's made 

PARASTONE - EEN BEDRIJF MET EEN LANGE HISTORIE

Al bijna 50 jaar ontwerpt Parastone met succes decoratieve beelden, deels van een tijdloze klassieke schoonheid, deels aansluitend bij de heersende trends. De collectie museumbeelden onder de naam ‘Mouseion’ vormt een belangrijk onderdeel van de collectie. Naast waarheidsgetrouwe kopieën van belangrijke kunstwerken bestaat Mouseion ook uit driedimensionale interpretaties van schilderijen en tekeningen van vele kunstenaars, variërend van Jheronimus Bosch tot Salvador Dali.

Parastone distribueert bovendien in grote delen van Europa succesvolle series als Forchino, Dubout en Jacky Zegers.

Parastone is gevestigd in ’s-Hertogenbosch, een historische stad in het zuiden van Nederland, en de geboorteplaats van de bekende middeleeuwse schilder Jheronimus Bosch. In de Benelux, Frankrijk, Engeland, Duitsland en Oostenrijk levert Parastone direct aan de detailhandel. Daarbuiten maakt Parastone gebruik van distributeurs.

Voor verkopen buiten de Benelux, Frankrijk, Engeland, Duitsland en Oostenrijk verzoeken wij u contact op te nemen met studio@parastone.nl.

+

Inloggen niet gelukt, controleer je gegevens.

Gebruikersnaam
Wachtwoord